Njoftime

Njoftime

Nga dita e marte rifillojme punen rregullisht.

Nga dita e marte rifillojme punen rregullisht.

NJOFTIM   Të nderuar klientë, Në vijim të vendimit të ri të qeverisë për aktivitetet e lejuara, ju informojmë se nga dita e marte, datë 21.03.2020, puna në zyrën tonë do të rifillojë normalisht, duke zbatuar të gjitha protokollet e përcaktuara nga institucionet...

European Data Protection Supervisor

European Data Protection Supervisor

The European Data Protection Supervisor announces the closure of its investigation into the European Parliament On 23 March 2020, the European Data Protection Supervisor (EDPS) issued a press release announcing the closure of its investigation, launched in February...

Të nderuar kolegë dhe klientë,

Të nderuar kolegë dhe klientë,

Duke pasur parasysh situatën e virusit COVID-19 dhe në interesin më të mirë të shëndetit publik, ne dëshirojmë t’ju informojmë se zyra jonë HALIMI Law and Tax, pjesë e Rokas International do të vazhdojë të ofrojë shërbimet e saj nëpërmjet punës në shtëpi dhe vetëm në...