Rreth Nesh

Rreth Nesh

Shërbimet Tona

Rreth Nesh

E vetmja Studio Ligjore Shqiptare me 8 zyra përfaqësimi në Shqipëri dhe pjesë e një rrjeti me 12 zyra në Ballkan

Fushat Tona

Ne konsultojmë kompanitë më të suksesshme dhe më të mëdha në sektorin bankar, hidrokarbur, energjitik, etj

Avokatët Tane

Ne kemi ekspertët më të mirë të diplomuar me rezulatete të shkëlqyera në Tiranë, Hagë, Paris, Londër