Shkrimet e Avokateve

Njoftime

Detyrimet po i zbatojmë! Po të drejtat?

Detyrimet po i zbatojmë! Po të drejtat?

Nga Av. Arlind Ahmetaj Virusi Covid-19 është shfaqur për herë të parë në Wuhan – Kinë në nëntor 2019, e që nga ai moment ai është përhapur me ritme të shpejta në 141 shtete të ndryshme të botës me 152,428 raste të konfirmuara të infektuarish dhe 5720 vdekje duke u...