“Since 2001, Banka, Energji, Hidrokarbure, Infrastrukture, Teknologji.

Eduard Mbrapa

“Since 2001, Banka, Energji, Hidrokarbure, Infrastrukture, Teknologji.

Njoftime

0
Asistenca Ligjore
0
Njoftime
0
Prezantime
Blog
ves

Ish-ministri i Drejtësisë, Eduard Halimi ka publikuar deklaratën e “Lëvizjes së Gazetarëve” për lirinë e medias, ndërsa sjell në vëmendje rastin në Amerikë, ku “The Pentagon Papers” ishte rasti i publikimit të sekreteve qeveritare për luftën në Vietnam nga dy super mediat botërore, “The New York Times” dhe “Washington Post” !

Gjykata e Lartë, thotë Halimi, e cila shqyrtoi brenda pak ditëve akuzat e qeverise, theksoi se “Media mund të jetë e lirë kur i shërben

Read More »
sqAlbanian