“Since 2001, Banka, Energji, Hidrokarbure, Infrastrukture, Teknologji.

Eduard Mbrapa

“Since 2001, Banka, Energji, Hidrokarbure, Infrastrukture, Teknologji.

Vesmir LIMANI cover

Vesmir LIMANI

IT

Telefon:
e-mail:

Adresa:

355696265665

vlimani@halimi.al

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Kullat Binjake Kulla 2, Kati 13
Tirana, Shqiperi

Përmbledhje (CV)

Vesmir Limani ka mbaruar studimet e larta per Inxhinieri Informatike ne vitin 2013 dhe me pas ka vijuar me nje sere kursesh e  trajnimesh te ndryshme per analizë dhe zhvillim të web-it,  programim kompjuterik, etj

Limani ka nje eksperince te pasur ne fushen e sherbimeve te Web-it, ceshtjeve te sigurise dhe per kete arsye ka nenshkruar kontrata sherbimi me disa kompani serioze ne Shiperi, por jo vetem.

Se fundi i eshte bashkuar ekipit me qellim realizimin e disa projekteve risi ne fushen e WEBIT.

sqAlbanian