“Since 2001, Banka, Energji, Hidrokarbure, Infrastrukture, Teknologji.

Eduard Mbrapa

“Since 2001, Banka, Energji, Hidrokarbure, Infrastrukture, Teknologji.

z.Eduard HALIMI

Eduard HALIMI

Ne jemi aty për ty
Eduard Halimi themeloi firmën “Halimi Law Firm” që përfaqëson qindra kompani, klientë dhe personalitete të jetës publike dhe politike në Shqipëri. Ai u zgjodh si ekspert i të gjitha komisioneve hetimore parlamentare që nga viti 2002 deri në 2005. Në vitin 2005 u emërua zëvendësministër i drejtësisë dhe aktiviteti i firmës ligjore u pezullua nga ai moment për shkak të konfliktit të interesit.

CEO, HALIMI LAW & TAX

Njerzit tanë

I gjithe stafi.

Eduard HALIMI

Eduard Halimi përfundoi studimet në Drejtësi në vitin 1995, punoi si pedagog “full time” ne Akademine e Policise Shkencore deri ne 1997 dhe përfundoi studimet

Lexo me Shume »

Arlind AHMETAJ

Z. Ahmetaj ka perfunduar studiment e Gjimnazit ne SHAPE American High School ku u diplomua me Medalje Ari nga Presidenti i atehershem i Amerikes Barack

Lexo me Shume »

Marash LOGU

Marash Logu ka lindur më 01.03.1995 në Shkodër. Ai ka filluar studimet për drejtësi pranë Fakultetit të së Drejtës, Universiteti Lyon III (2016 – 2017),

Lexo me Shume »

Florian LAMA

Lawyer/Project Manager with extensive background in public and private sector as well as in the judiciary system. Over 14 years of experience in different fields

Lexo me Shume »

Alban AVDULLA

Alban Avdulla ushtron profesionin e avokatit pranë “Halimi Law & Tax”. Pas përfundimit të studimeve në ciklin Bachelor and Master, në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti

Lexo me Shume »

Xhino DRANGU

Z. Drangu ka studiuar në Mbreterine e Bashkuar për një periudhë 10 vjeçare nga shkolla e mesme deri në kolegj. Pas mbarimit të arsimit të përgjithshëm,

Lexo me Shume »

Ilmi LEKA

Përmbledhje (CV) Ilmi Leka, ka kryer studimet e larta për “Drejtësi” pranë Kolegjit Universitar Beder, Tiranë dhe në vijim ka përfunduar studimet master me rezulate

Lexo me Shume »

Dhimitër ZGURO

Dhimitër Zguro është në përfundim të studimeve për Drejtësi me rezultate të shkëlqyera pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Gjatë studimeve ka punuar fillimisht

Lexo me Shume »

Blerta TOPORE

Znj Topore ka përfunduar studimet në fakultetin Juridik “Justiniani i I” në Tiranë. Ka punuar si asistente në një nga Drejtoritë e Përgjithshme në Ministrinë

Lexo me Shume »

Lorenc HABILI

Z. Habili ka përfunduar studimet me rezultate të shkëlqyera për Administrim Biznesi pranë Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Më pas, po pranë këtij Fakulteti,

Lexo me Shume »

Edvin GACE

Mr. Edvin Gaçe completed his studies at the Faculty of Economics at the University of Tirana in 2007, where he graduated with excellent results.. During

Lexo me Shume »

Vesmir LIMANI

Vesmir Limani ka mbaruar studimet e larta per Inxhinieri Informatike ne vitin 2013 dhe me pas ka vijuar me nje sere kursesh e  trajnimesh te

Lexo me Shume »

Bashkëpunëtore e jashtme | Permbaruese

I gjithe stafi.

Natasha LASKA

2003–2009 Lawyer   Following her graduation with excellent results from the Faculty of Law in 2001, she started working as a legal assistant for a

Lexo me Shume »

Teisa KURT

Teisa Kurti është në përfundim të studimeve në degën Drejtësi, pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranes, ku ka arritur rezultate të larta. Gjithashtu gjatë

Lexo me Shume »

Bekim SULA

Z. Bekim Sulaj Bekim Sulaj është diplomuar pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Krahas studimeve, ai ka marrë pjesë në trajnimin e organizuar nga

Lexo me Shume »